Medina

On 21. april 2013, in Video, by Kim Ravn

Medina Are one of the Best Danish Performers You Can Follow Medina On All This links Homepage and Myspace and Wiki and  Fan Site and Facebook     Medina Danielle Oona Valbak (født Andrea Fuentealba Valbak; 30. november 1982 i Risskov) er en dansk pop- ogR&B-sangerinde og sangskriver.[1] Hun debuterede med albummet Tæt på i 2007, men brød igennem med Velkommen til Medina (2009), hvorfra førstesinglen “Kun for mig” fra september 2008 blev et stort hit […]

Share:
 • Print
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • LinkedIn
 • Live
 • MySpace
 • PDF
 • Digg
 • Webnews.de
 • Google Buzz

Medina Are one of the Best Danish Performers

You Can Follow Medina On All This links

Homepage and Myspace and Wiki and  Fan Site and Facebook

 

 

Medina Danielle Oona Valbak (født Andrea Fuentealba Valbak; 30. november 1982 i Risskov) er en dansk pop- ogR&B-sangerinde og sangskriver.[1] Hun debuterede med albummet Tæt på i 2007, men brød igennem med Velkommen til Medina (2009), hvorfra førstesinglen “Kun for mig” fra september 2008 blev et stort hit helt ind i 2009, og var den bedst sælgende single dette år i Danmark.[2] Hun har vundet adskillige priser ved Danish Music Awards og Danish DeeJay Awards, haft 10 nummer ét-hits på den danske single-hitliste, og arbejdet med kunstnere som Thomas Helmig, L.O.C.,Burhan G og Kidd

 

Share:
 • Print
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • LinkedIn
 • Live
 • MySpace
 • PDF
 • Digg
 • Webnews.de
 • Google Buzz
Tagged with:
 

Comments are closed.Ravns Infos

Hello Mate And Welcome To Ravns Place, In Here You Can Find A Lot Of Defrent Stuff Just Push Around The Links, And You Willl Maby Find What You Are Looking For.

Arkives

Skype Call

Skype Me!
Chat with me
View my profile

Ravns Tags

Hi! Welcome to Ravns Place!

Rss Feed Tweeter button Facebook button Technorati button Reddit button Myspace button Linkedin button Webonews button Delicious button Digg button Flickr button Stumbleupon button Newsvine button Youtube button
Ravns Place